Professionel hjemmeside vedligeholdelse

Fra kun Kr. 240,- pr md.

Hjemmeside hosting & pleje

I fokuserer på jeres forretning. Jeg vedligeholder jeres hjemmeside.

Stabilitet

Jeres hjemmeside kører som smurt med en oppetid på ca. 100%, når i har den plejet hos mig. Nedetid og sløve hjemmesider koster tab af kunder og det kan i undgå, ved at lade mig varetage den grundlæggende drift.

Vedligeholdelse

Jeg opdaterer løbende softwaren bag jeres hjemmeside, samt justerer hvor det er nødvendigt. Med min 24/7/365 overvågning, er jeg hurtig på pletten hvis der opstår problemer med jeres hjemmeside.

Sikkerhed

Med et stigende cyber-trusselsbillede skal der bruges både livrem og seler, når det kommer til hjemmesidens sikkerhed. Derfor bruger jeg flere lag af sikkerhed, samt branchens bedste værktøjer. Backup tages både on- og offsite.

Giv jeres hjemmeside en butler

En professionel hjemmeside fortjener professionel vedligeholdelse.

Der er mange fordele ved at overdrage den grundlæggende drift af jeres hjemmeside til min professionelle pleje.

Når jeg overtager ansvaret for jeres hjemmeside, kan i sove trygt, velvidende at jeres hjemmeside altid overvåges og vedligeholdes. I kan i fokusere på jeres forretning og på selve indholdet af jeres hjemmeside, så klarer jeg det tekniske.

Jeg har i øvrigt vedligeholdt mine kunders WordPress hjemmesider og webshops i 10 år, uden en eneste sikkerhedsbrist.

Løbende opdatering af software
Hacker- og virus-beskyttelse
24/7/365 overvågning
On- og offsite backup
Ca. 100% oppetid
Telefon support

WordPress Pleje Hosting

Professionel hjemmeside vedligeholdelse.

ÅrligtMånedligt
Spar 20% ved årlig fakturering
PREMIUM
Faktureret årligt - Pr. md.
Faktureret månedligt
Kr.720900
Egen server 2 core/ 4GB RAM
4 TB trafik / 80GB lager
Bestil | Mere info


Oprettelse og flytning af hjemmeside 0 kr.*

Ingen bindingsperiode.

Hvorfor WordPress?

43% af alle hjemmesider i verden, er nu kørende på WordPress CMS.

WordPress er verdens ubetinget største hjemmeside CMS (Content Mangement System), og af de kendte CMS systemmer bag verdens hjemmesider, er WordPress nu oppe på hele 64% af markedet. WordPress er Open Source, hvilket betyder at alle kan se hvordan det er opbygget og derudoer frit kan arbejde videre på softwaren. Der findes i dag 54.000 plugins (moduler) til WordPress, så der er mange muligheder for at udbygge hjemmesiden når den er drevet med WordPress.

10 års erfaring med WordPress & WooCommerce
Jeg har arbejdet professionelt med WordPress og med WooCommerce (som er webhop modulet bag 29% af alle verdens webshops) i 10 år. Jeg kan derfor tilbyde stor viden og ekspertise indenfor området.

Nemt at udgive, og redigere indhold.
Overlegen kompatibilitet
Bruges af verdens største hjemmesider
Søgemaskine-venligt.
Kan skræddersyes til ethvert behov.
wordpress-woocommerce-logos.png

Spørgsmål og svar

Finder du ikke svaret her, så ring gerne på 36 98 14 00.

I næsten ethvert tilfælde, vil det gavne jer betydeligt at få jeres hjemmeside bygget om til en WordPress hjemmeside. Se mine prispakker her, og kontakt mig gerne for et skræddersyet tilbud.

Ja, i har altid fuld kontrol over jeres domæne og i kan til enhver tid ændre hvorhen det skal pege.

I handler med mig, Sune Adler Miltersen, via mit selskab; HUGE Little Apps Limited, der har adresse i Hong Kong, (jeg er bosat i Thailand). Jeres hjemmeside bliver hostet på en Linode server i Frankfurt, Tyskland.

I faktureres via Stripe VISA/MasterCard i (DKK) danske kroner. Har i ikke VISA eller MasterCard, har jeg også andre betalingsmuligheder.

Der er ingen bindingsperiode. Der er en opsigelsesvarsel på 10 dage.

miltersencom-sune-adler-miltersen-white-circle

Sune Adler Miltersen

WordPress ekspert

Jeg bygger og plejer professionelle WordPress hjemmesider, og det har jeg gjort siden 2012.
Er i interesseret i professionel hjemmeside vedligeholdelse?

Interesseret i en ny WordPress hjemmeside?

Hjemmeside

Fra Kr. 3000,-

Hjemmeside med webshop

Fra Kr. 5000,-

Hjemmeside hjælp

Timepris Kr. 500,-

Hvad siger mine kunder?

testamonial-patrick

Patrick Kirkby

Fotograf

"Sune har været utrolig god til at aflæse mine behov i forhold til min virksomhed og kommunikationen ud til mine kunder. Designet er rent, lækkert og enkelt – ligesom jeg ønskede det."

testamonial-natasha

Natasha T. Juhl

Psykolog

"At få Sune til at lave min hjemmeside, har været en udsøgt fornøjelse fra start til slut. Han både lyttede til mine behov, og kom med kvalificeret sparring på, hvad der rent teknisk kunne lade sig gøre, og hvordan vi kunne få det bedste resultat. Med Sune får man rigtig meget kvalitet til en rigtig god og fair pris. Han har mine varmeste anbefalinger."

testamonial-steen

Steen Poulin Nielsen

CEO Petland ApS

"Sune er en god fyr. Han er troværdig, målrettet og klar til at yde den nødvendige indsats for at holde sin kunde tilfreds, hvorfor jeg giver ham mine varmeste anbefalinger."

mick-oestergaard

Mick Østergaard

Journalist

"Sune så første udgave af min nye TV serie for mænd, SuperMand, og så behøvede jeg stort set ikke fortælle ham, hvordan jeg ville have det. Hurtigt og effektivt producerede Sune en super lækker hjemmeside, som vi løbende modtager stor ros for. Og så er Sune drøn behagelig."

Send mig en besked, eller ring på